Terassilasit

CE-merkitty Alutec-terassilasitus mahdollistaa terassin ympärivuotisen käytön. Lasitus ehkäisee pölyn ja lian pääsyä terassille, suojaa terassin rakenteita ja kalusteita sekä vaimentaa melua. Lasitettu terassi onkin turvallisuutta ja viihtyisyyttä lisäävä ratkaisu sekä omakoti- että kerrostaloihin.

Kattava terassituotevalikoimamme tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja erilaisten terassiratkaisujen toteuttamiseen. Terassilasituksia voidaan toteuttaa sekä perinteisellä pystypuitteellisella vaihtoehdolla että näkymän kokonaan vapaaksi jättävällä pystypuitteettomalla vaihtoehdolla. Kirkkaan lasin lisäksi valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi näkösuojaa antavat opaalilasit, hiekkapuhalletut lasit ja auringolta suojaavat massavärjätyt lasit. Päätykolmiot ja kiinteät ikkunat auttavat luomaan juuri halutunlaisen terassikokonaisuuden.

Terassisuunnittelussa voidaan hyödyntää myös parveketuotteitamme.

Koska toiminta on RSPKn alaisuudessa, meiltä onnistuu terassiratkaisut ”avaimet käteen” –periaatteella. Pystymme hoitamaan koko prosessin suunnittelusta toteutukseen.


Tutustu terassilasituksiin tästä !

Tiedoksi

Sivuiltamme löydät ajankohtaista tietoa yrityksestämme ja sen toiminnasta. Yrityksen sivuilta saat tarkempaa tietoa tarjoamistamme palveluista.

Yhteyden meihin saat kätevästi puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteystiedot

Y-tunnus:
2624265-7

Puhelinnumero:
040-5106 696

Sähköposti:
myynti(at)kainuunlasimestari.fi

Facebook

Meidät löydät myös Facebookista !